Advertisement

Ολυμπιακοσ Παοκ 0-1 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ: Τελικό σκορ: 0-1 | Pagenews.gr / *κέρδισε τα τελευταία 6/9 εντός έδρας ματς κόντρα στον παοκ ο ολυμπιακός σε όλες τις.

Ολυμπιακοσ Παοκ 0-1 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ: Τελικό σκορ: 0-1 | Pagenews.gr / *κέρδισε τα τελευταία 6/9 εντός έδρας ματς κόντρα στον παοκ ο ολυμπιακός σε όλες τις.. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Ο παοκ, όμως, δεν έβαλε γκολ! Και όμως έχασε αυτό το ματς ο ολυμπιακός! Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. Και όμως έχασε αυτό το ματς ο ολυμπιακός! Ο πρωτοπόρος ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ στην τούμπα και με νίκη ουσιαστικά αφήνει τον «δικέφαλο του βορρά» εκτός διεκδίκησης του δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την ισοπαλία με τον παοκ στην τούμπα.

LIVE: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ) | SPORTS | thepressroom.gr
LIVE: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ) | SPORTS | thepressroom.gr from www.thepressroom.gr
*ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Χθες στο καραΐσκάκη κατέβηκε η καλύτερη ομάδα της λίγκας και έπαιξε απέναντι σε ένα επαρμένο συνονθύλευμα παικτών που νόμιζε ότι χωρίς προπονητή, χωρίς αγωνιστικό σχέδιο και χωρίς πάθος μπορούσε να πάρει την νίκη. Καραϊσκάκης» επί του ολυμπιακού το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ολυμπιακό να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, αναζητώντας τον. Ο πασχαλάκης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ήταν μακράν ο κορυφαίος του παοκ, μετά την… τύχη του. Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε.

Και όμως έχασε αυτό το ματς ο ολυμπιακός!

Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Όμως ο παοκ συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες που ήθελε προς τους επιθετικούς του στην αντίπαλη εστία. Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30. Οταν ο ολυμπιακός έκανε 15 τελικές στο δεύτερο μέρος κι ο παοκ. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο πασχαλάκης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ήταν μακράν ο κορυφαίος του παοκ, μετά την… τύχη του. Καραϊσκάκης» επί του ολυμπιακού το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ολυμπιακό να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, αναζητώντας τον. Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. *ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ. Πέμπτο σερί ντέρμπι που λήγει χωρίς γκολ στο ημίχρονο. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Ο πρωτοπόρος ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ στην τούμπα και με νίκη ουσιαστικά αφήνει τον «δικέφαλο του βορρά» εκτός διεκδίκησης του δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την ισοπαλία με τον παοκ στην τούμπα. * ο παοκ και ο ολυμπιακός ήταν οι ομάδες.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα στον. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ζίβκοβιτς, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων και από πλάγια θέση βρήκε ξανά δίχτυα. Καραϊσκάκης» επί του ολυμπιακού το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ολυμπιακό να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, αναζητώντας τον. Και όμως έχασε αυτό το ματς ο ολυμπιακός! Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30.

0-1 ο ΠΑΟΚ, «φωνάζει» για οφσάιντ η Λαμία! (vid) - Live ...
0-1 ο ΠΑΟΚ, «φωνάζει» για οφσάιντ η Λαμία! (vid) - Live ... from 1.bp.blogspot.com
Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. *ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ. Ο παοκ, όμως, δεν έβαλε γκολ! Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). *κέρδισε τα τελευταία 6/9 εντός έδρας ματς κόντρα στον παοκ ο ολυμπιακός σε όλες τις. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Όμως ο παοκ συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες που ήθελε προς τους επιθετικούς του στην αντίπαλη εστία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ζίβκοβιτς, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων και από πλάγια θέση βρήκε ξανά δίχτυα.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε. Χθες στο καραΐσκάκη κατέβηκε η καλύτερη ομάδα της λίγκας και έπαιξε απέναντι σε ένα επαρμένο συνονθύλευμα παικτών που νόμιζε ότι χωρίς προπονητή, χωρίς αγωνιστικό σχέδιο και χωρίς πάθος μπορούσε να πάρει την νίκη. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Όμως ο παοκ συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες που ήθελε προς τους επιθετικούς του στην αντίπαλη εστία. Καραϊσκάκης» επί του ολυμπιακού το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ολυμπιακό να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, αναζητώντας τον. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο πρωτοπόρος ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ στην τούμπα και με νίκη ουσιαστικά αφήνει τον «δικέφαλο του βορρά» εκτός διεκδίκησης του δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την ισοπαλία με τον παοκ στην τούμπα. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ζίβκοβιτς, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων και από πλάγια θέση βρήκε ξανά δίχτυα. Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Ο όλυμπιακος κατάθεσε μήνυση κατά του παοκ στη κεδ για τα βιβλιάρια ύγειας. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς.

Πέμπτο σερί ντέρμπι που λήγει χωρίς γκολ στο ημίχρονο. Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Ο πρωτοπόρος ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ στην τούμπα και με νίκη ουσιαστικά αφήνει τον «δικέφαλο του βορρά» εκτός διεκδίκησης του δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την ισοπαλία με τον παοκ στην τούμπα.

AHTTHTO - ΠΑΟΚ 0-1 12.07.2020 - YouTube
AHTTHTO - ΠΑΟΚ 0-1 12.07.2020 - YouTube from i.ytimg.com
Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα στον. Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς.

Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league.

Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league. Χθες στο καραΐσκάκη κατέβηκε η καλύτερη ομάδα της λίγκας και έπαιξε απέναντι σε ένα επαρμένο συνονθύλευμα παικτών που νόμιζε ότι χωρίς προπονητή, χωρίς αγωνιστικό σχέδιο και χωρίς πάθος μπορούσε να πάρει την νίκη. Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα στον. Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30. Οταν ο ολυμπιακός έκανε 15 τελικές στο δεύτερο μέρος κι ο παοκ. *ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Ο πρωτοπόρος ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ στην τούμπα και με νίκη ουσιαστικά αφήνει τον «δικέφαλο του βορρά» εκτός διεκδίκησης του δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την ισοπαλία με τον παοκ στην τούμπα. Ο πασχαλάκης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ήταν μακράν ο κορυφαίος του παοκ, μετά την… τύχη του. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Ο πασχαλάκης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ήταν μακράν ο κορυφαίος του παοκ, μετά την… τύχη του ολυμπιακοσ παοκ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά.

Posting Komentar

0 Komentar